Permanente make-up

PMU

Bij Mariska krijg je bij iedere nieuwe pigmentatie van de wenkbrauwen of eyeliner 3 behandelingen.

Door 3 laagjes over elkaar aan te brengen, krijg je een natuurlijke kleur die langer blijft zitten, dan in 1 of 2 behandelingen. Wenkbrauwen zien er daardoor natuurlijker uit en een eyeliner zit er strakker en mooier op. Bovendien kun je de permanente make-up perfectioneren met een 3e behandeling. Permanente make-up is een tijdelijke pigmentatie die gedurende 1-3 jaar mooi blijft zitten.

Er wordt veel aandacht besteed aan natuurlijke wenkbrauwen. Voor ieder persoon betekent dat een andere techniek, vorm, dikte en vooral ook kleur! Geen één wenkbrauw is hetzelfde.

Bij Mariska worden de wenkbrauwen altijd op maat gemaakt, passend bij jouw gezicht en wensen.

De behandeling

Na de intake nemen we de tijd om de vorm, kleur en techniek te bepalen voor je wenkbrauwen of eyeliner. Wanneer we hier samen uit zijn, dan pas gaan we de behandeling starten!

Voor de  wenkbrauwen: voor iedere behandeling breng je een uur van te voren EMLA creme aan op de wenkbrauwen. (1/3 van een tube van 5 ml).

Voor de ogen/eyeliner: voor iedere behandeling breng je de EMLA crème mee naar de salon. Liever niet zelf aanbrengen, dit om te voorkomen dat het in de ogen loopt!

*EMLA crème is een crème die de huid plaatselijk verdooft, deze dient U op doktersrecept bij de apotheek te halen.

De kleur van de pigmentatie is na de behandeling donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich vol met pigment, deze laag schilfert na 3-4 dagen af, de pigmentatie wordt dan een stuk lichter. Bij de volgende 2 behandelingen kan de vorm en kleur worden bijgewerkt, zo worden de wenkbrauwen of eyeliner steeds mooier.

prijslijst PMU

 Behandeling Prijs nieuwe behandeling
(meestal 3 keer)
Nabehandeling
bestaande klanten

Wenkbrauwen

   
Shadow 375,- 125,-
3-D Hairstrokes 375,- 125,-

Ogen

   
InfraLash (tussen de wimpers)
Boven 260,- 110,-
Onder 235,- 100,-
Korting Boven + Onder -120,- -75,-
     
Eyeliner medium (incl. Infralash)
Boven 330,- 125,-
Onder 270,- 110,-
Korting Boven + Onder -175,- -75,-
     
Eyeliner Large (incl. Infralash)
Boven 375,- 135,-
Onder 270,- 110,-
Korting Boven + Onder -175,- -75,-
     
Eyeliner XL  (incl. Infralash)
Boven 395,- 155,-
Onder 270,- 110,-
Korting Boven + Onder -175,- -75,-

Nazorg

Als U de PMU goed verzorgd, duurt het ongeveer 5 weken tot de behandelde huid compleet genezen is. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de PMU absoluut noodzakelijk. Indien de nazorginstructies nauwkeurig worden opgevolgd zal je hier vrijwel geen hinder van ondervinden en zal de huid zich probleemloos herstellen.

  • • U dient de huid gedurende 3 dagen droog te houden. Vermijd water, zwembad, sauna enz.
  • • Raak de PMU zo min mogelijk met de handen aan.
  • • U mag de behandelde huid 1x per dag insmeren met een dun laagje vaseline.
  • • Ga niet in de zon met de behandelde huid.

TIP: Was uw haar de avond voor de behandeling.

Hygiëne & Veiligheid

Mariska van Keulen is lid van de NSGP, dit is de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten. Een NSGP-specialist schoolt zich minimaal 2x per jaar bij om up-to-date te blijven van het vak Permanente Make-up. Daarnaast worden de veiligheidsrichtlijnen gevolgd, zoals deze zijn opgesteld door de GGD. De salon is  goedgekeurd op alle veiligheids- en hygiëne eisen door de GGD Zaanstreek-Waterland.

Voor en na foto’s